Medlemskap

Som medlem i Sundsvall Makers så får du kontakt med ett stort nätverk och kan få hjälp, inspiration och nya idéer till ditt pågående eller kommande projekt. I våra lokaler finns det allt från CNC-fräs, 3D-printer till laserskärare.

Du hittar våra medlemmar i vår Facebookgrupp eller i vårt Slack-nätverk.

För att gå med i Slack behöver du en inbjudan, den får du genom att gå till: https://sundsvall-makers-slack-invite.herokuapp.com/

130450321_1896480570530009_3175354045737531948_n.png

Medlem i föreningen

Som medlem har du tillgång till verkstaden under MakeON på onsdagskvällar mellan kl.18-21 och till våra medlemsworkshops. Du får nyhetsbrev med information om vad som händer i föreningen och får även rösträtt på årsmötet.

Som medlem är du skyldig att godkänna våra medlemsvillkor som du hittar här: Terms & Conditions

Familjemedlem

För dig som vill att hela familjen ska vara medlem!

 

Medlemskapet har samma villkor som för ett vanligt medlemskap och du får samma möjlighet att vara med att påverka. Som familj räknas alla som bor på samma adress. 

Labbmedlem

Som labbmedlem får du egen nyckel och har åtkomst till lokalen och dess utrustning när du vill!

Du behöver visa hänsyn till andra evenemang och aktiviteter, så kolla gärna i kalendern om lokalen är bokad. På kontorstid har Mittuniversitetet alltid företräde till lokalen. Medlemmar med labbaccess kan använda lokalen och maskiner på dessa tider så länge det inte på något sätt stör övrig verksamhet.

För att bli labbmedlem måste man ha fyllt 18 och först bli ordinarie medlem i föreningen. Du behöver en nyckelbricka för att komma in, så kontakta föreningen innan på kontakt@sundsvallmakers.se så får du information om när vi kan dela ut den.

När betalning är registrerad kan en nyckelbricka kvitteras ut enligt överenskommelse.